Advokat

Advokat Nicolas Weiss-Andersen - Favorittområde: Styreansvar

E-post: nwa@swan.no

Telefon: 99 11 11 19

Kontor: Oslo og Billingstad

Nicolas Weiss-Andersen har omfattende erfaring innen tvisteløsning, og har jobbet i privat næringsliv i over ti år før han ble advokat. Han bistår flere små og mellomstore bedrifter innen blant annet varehandel, entreprise og andre tjenesteytende virksomheter. Han bistår også privatpersoner, primært innenfor eiendom, arbeidsrett og avtalerett.

Arbeidsområder:
Nicolas Weiss-Andersen jobber i all hovedsak med styreansvar og forretningsjuss generelt, avtalerett, fast eiendom og nabotvister, arbeidsrett, opphavsrett, selskapsrett,  I tillegg til å jobbe på Billingstad, jobber han også i Advokater i Oslo med kontor i Oscars Gate, like bak slottet.

Weiss-Andersen har tidligere jobbet som virksomhetsleder i en e-handelsvirksomhet, og har praktisk erfaring innen personalhåndtering, logistikk, strategier, økonomistyring m.v. Han har bistått en rekke gründere og oppstartsbedrifter i forbindelse med oppstart og drift, samt håndtering av utfordringer som dukker opp i denne forbindelse.


Arbeidserfaring:

2018 –  Advokat, Swan advokater

2016 – 2018 Advokatfullmektig, Swan advokater

2014 – 2016 Rådgiver, Norlegal Advokatfirma AS

2004 – 2014 Daglig leder, e-handel.

2004 – 2005 Timeforeleser Handelshøyskolen BI, v. studiet i økonomi og IT-ledelse.


Utdannelse:

 

Masterstudiet i rettsvitenskap, Universitetet i Oslo (Masteroppgavens tittel: Styremedlemmers personlige ansvar for selskapets idømte sakskostnader).

Økonomi og IT-ledelse, Handelshøyskolen BI. (150 sp)

 

Medlemskap og verv:

Medlem av advokatforeningen

Ansvarlig for Eiendomsadvokater.net og Arbeidsrettsjuristene.no

Medlem av Advokatforeningen